Виталиа донација 3 - Мај 2022 (320kg)

Донација на храна (Објавен)

Од 23.05.2022 12:32  До  27.05.2022 12:32

Виталиа донација 2 - Мај 2022 (320kg)

Донација на храна (Објавен)

Од 23.05.2022 06:50  До  27.05.2022 06:50

Виталиа донација - Мај 2022 (320kg)

Донација на храна (Објавен)

Од 23.05.2022 06:46  До  27.05.2022 06:46

Виталиа донација 2 - Април 2022 (320kg)

Донација на храна (Објавен)

Од 29.03.2022 09:35  До  04.04.2022 09:35

Виталиа донација - Април 2022 (240kg)

Донација на храна (Објавен)

Од 29.03.2022 09:21  До  04.04.2022 09:21

Виталиа донација 2 - Февруари 2022

Донација на храна (Потврден)

Од 21.02.2022 08:36  До  25.02.2022 08:36

Виталиа донација - Февруари 2022

Донација на храна (Потврден)

Од 21.02.2022 08:25  До  25.02.2022 08:25

Донација на Земјоделска Задруга Преспанка - Преспанско јаболче

Донација на храна (Потврден)

Од 05.11.2021 10:59  До  06.11.2021 10:59

Донација на Горска вода

Донација на храна (Потврден)

Од 23.09.2021 09:11  До  29.09.2021 09:11

ТЕСТ МК

Донација на храна (Објавен)

Од 21.09.2021 11:04  До  26.09.2021 11:04