Имате прашања? Контактирајте не!

Ја очекуваме вашата повратна информација за FoodSHare. Доколку имате повратна информација за платформата или сакате да ја споделите вашата FoodSHare приказна, контактирајте не.

Можете да не најдете на социјалните мрежи

Контактирајте не!Со притискање на ‘ИСПРАТИ’ Се согласувам оваа веб страна да ги собира и складира моите податоци. Ја почитуваме вашата приватност. Сите податоци ќе бидат доверливи. Погледнете ја нашата Политика за приватност 
Политика за приватност.